Eläinviestintä

Haluatko tietää enemmän eläimestäsi, askarruttaako jokin asia eläimessä sinua? Eläinviestintä voi auttaa. Teen kommunikoinnin etänä, tarvitsen siihen eläimestä kuvan ja nimen sekä Jos perheessä on muita eläimiä ja lapsia heistä tiedon. Saat kommunikoinnin sähköpostiisi . jonotus aika vaihtelee viikosta 3 viikkoon.

Eläinviestintä on eräänlaista kieltä, eläinviestijä ottaa vastaan eläimeltä erilaisia mielikuvia ja tuntemuksia, tunteita ja kääntää ne sanamuotoon.joten ei ole väliä vaikka eläin olisi toisella puolen maapalloa ja " puhuisi" toista kieltä.

Me ihmiset olemme unohtaneet kykymme lähettää ja vastaanottaa kuvia ja aistimuksia meitä kaikkia yhdistävän energia kentän kautta. Kyky on meillä jokaisella, se pitää vain opetella uudelleen käyttöön.

Eläimet kommunikoivat koko ajan keskenään, kuin myös meidänkin kanssamme, kunhan vain osaisimme ja malttaisimme kuunnella.

Eläinviestinnän kautta pääsemme osalliseksi luonnon ja eläinten mahtavasta viisaudesta, joka opettaa myös meitä olemaan osa luontoa.

 

Kommunikoida voi  myös edesmenneiden eläimien kanssa. 

Jos haluat eläinviestinnän, laita eläimesi kuva sähköpostiini ja viesti jos haluat sanoa tai kysyä häneltä jotain.

voit myös laittaa viestin Facebookin kautta, joko omalle sivulleni tai positiivi-eläinkommunikointia ja luontaishoitoja sivustolle. 

Eläinkommunikointikyky on meillä kaikilla , se täytyy vaan ottaa uudelleen käyttöön. Haluatko oppia sen ? 

Pidän tilauksesta  lyhyitä tutustumis iltoja/ kursseja  eläinkommunikointiin.